Bruidsmode uit het Arnhemse modekwartier

Eva Luna Couture opereert vanuit het levendige Modekwartier, in de wijk Klarendal in Arnhem. In dit broeinest van creativiteit en mode maak ik bruidsmode op maat voor iedere vrouw. Dus ook voor jou!

Mijn belangrijkste drijfveer: mode die naadloos past bij de persoon voor wie ik het maak. Dat is een reis die we samen doormaken. En daarbij gebruik ik de allermooiste stoffen, moderne en klassieke technieken en alles wat ik heb geleerd bij couturehuizen in binnen- en buitenland.

Ben je op zoek naar een klassieke trouwjurk, een trouwjurk met lange mouwen, een stoere of romantische trouwjurk, laat het ons weten en we maken met jouw de perfecte trouwjurk!

Lees alles over mijn werkwijze of maak een afspraak. Dan praten we samen verder over jouw wensen en idee├źn.