Scroll Top

Bruidsmode uit het Arnhemse Modekwartier

Eva Luna Couture maakt al meer dan 20 jaar unieke bruidsmode in Arnhem voor de vrouw die op zoek is naar een uniek en tijdloos ontwerp, op haar lijf gevormd. Denk aan een trouwjurk met Frans Calais kant of een romantische jurk met lange mouwen. Van sluiers tot ’the little black dress. Het ambachtelijke bedrijf vormt een schakel in de keten van de internationale couture. Het werk bestaat uit zowel klassieke als moderne, (stoere) stukken, merendeel trouwjurken – ook voor in de winter. Altijd met geraffineerde details en een verrassende edge. Elk kledingstuk dat op maat wordt gemaakt is spannend om naar te kijken. Tijdloos, doordacht en met de grootste zorg mooi afgewerkt, waardoor ieder stuk een verfijnde uitstraling heeft.

Eigenaar en ontwerper Irene Schaepman ziet de innerlijke schoonheid van elke vrouw, haalt deze van binnen naar buiten en vertaalt deze in een kledingstuk. Zo komt iedere vrouw volledig tot haar recht in een unieke creatie van Eva Luna Couture.

Ben je op zoek naar een klassieke trouwjurk, een trouwjurk met lange mouwen, een stoere of romantische trouwjurk, laat het ons weten en we maken met jou de perfecte trouwjurk!

Lees alles over mijn werkwijze of maak een afspraak. Dan praten we samen verder over jouw wensen en ideeën.