Scroll Top

Een winter trouwjurk is echt fantastisch.

Ga je trouwen in de winter? Dan wil je natuurlijk een mooie, bijpassende winter trouwjurk. Uiteraard gaan de meeste mensen voor een iets warmere aankleding. Dat biedt meteen de mogelijkheid om met wat andere stoffen en materialen voor iets echt bijzonders te gaan. Zullen we daar samen eens over fantaseren?

Winter trouwjurk; spelen met materialen!

Een winter trouwjurk biedt verrassende mogelijkheden. Een kans om het echt eens anders aan te pakken. En dat begint met het gebruik van andere stoffen en materialen. Wat denk je bijvoorbeeld van bont! Namaak natuurlijk! Daarmee zet je mooie accenten.

Ik werk ook wel met Matka-zijde. Een prachtig materiaal dat iets grover is dan andere soorten zijde. Maar vergeet ook klassiekers als wol en fluweel niet. Genoeg ingrediënten om voor jou een unieke winterse trouwjurk te ontwerpen die helemaal ‘jou’ is.

Ben je op zoek naar een klassieke trouwjurk, een trouwjurk met lange mouwen, een stoere of romantische trouwjurk, laat het ons weten en we maken met jouw de perfecte trouwjurk!

Een wintertrouwjurk met een warme uitstraling

Ga je echt voor een warme winter trouwjurk dan zijn lange mouwen en een hooggesloten kraagje natuurlijk een logische keuze. Dat kunnen we bijvoorbeeld combineren met modieuze elementen en opvallende details. Bijvoorbeeld in viscose of linnen. Zo creëren we samen een trouwjurk die niet alleen warm is, maar ook een warme uitstraling heeft.

Zullen we samen eens ontdekken wat er mogelijk is? Kom langs in het atelier, dan praten we verder.

Je bent van harte welkom.