Scroll Top

Een romantische trouwjurk natuurlijk!

Jouw trouwdag is natuurlijk al de meest romantische dag van je leven. En dan wil je natuurlijk de meest romantische bruidsjurk! Dus bijvoorbeeld een strapless jurk met blote schouders en veel verfijnde details. Of iets zwierigs met geplooide stof? Zullen we samen op zoek gaan naar de romantische jurk die helemaal jouw signatuur draagt?

Welke romantische trouwjurk past bij jou?

Een mooie romantische trouwjurk heeft verschillende mogelijke benaderingen. Pak je het wat traditioneler aan met bijvoorbeeld sierlijke lange slepen en veel kant? Misschien combineer je dat met een sluier en veel bloemdetails. Dat is natuurlijk prachtig.

Maar denk ook eens aan casual chique, bijvoorbeeld met een bohemien-stijl. Ga gewaagd op blote voeten en een soepele los vallende stof met tule of chiffon-zijde. En stel je dan eens voor dat je een feest geeft op het strand of in een bos! Of een trouwjurk in festivalstijl!

Ben je op zoek naar een klassieke trouwjurk, een trouwjurk met lange mouwen, een stoere of romantische trouwjurk, laat het ons weten en we maken met jouw de perfecte trouwjurk!

De romantische trouwjurk heeft het allemaal

Bij een romantische trouwjurk zit het vaak in de details. We kunnen bijvoorbeeld spelen met glitters en flink veel kant, met een gefronste stof of verschillende strikken. Of we voegen een slip dress toe en opvallende accessoires. Je snapt het: ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik hoor graag wat je zoekt, dan help ik je een trouwjurk kiezen.

Wil je de mogelijkheden eens bespreken? Kom dan langs in het atelier.

Je bent van harte welkom.