Scroll Top

De klassieke bruidsjurk bestaat niet. Wat?!

Ben je op zoek naar een klassieke bruidsjurk? Eigenlijk bestaat die niet. Want ook al ga je voor typische klassieke elementen als een lage rug met blote schouders, we maken er samen natuurlijk iets unieks van. Want je wilt natuurlijk een jurk die helemaal bij jou past.

Een klassieke bruidsjurk op maat

Sommige stijlelementen zijn niet voor niets klassiek geworden. Denk aan een mooie knoopjessluiting of een mouw die helemaal doorloopt tot op je handen. Of een elegante boothals en een sierlijke lange sleep.

Misschien denk je aan een strak korset of ben je helemaal weg van een sluier. Veel is mogelijk, ook bij een trouwjurk met klassieke elementen.

Ben je op zoek naar een klassieke trouwjurk, een trouwjurk met lange mouwen, een stoere of romantische trouwjurk, laat het ons weten en we maken met jouw de perfecte trouwjurk!

De klassieke trouwjurk met kenmerkende stoffen

Naast die typische stijlkenmerken van een klassieke trouwjurk, zijn er ook klassieke stoffen die er helemaal bijpassen. Natuurlijk zijn kant of tule prachtige opties, maar vergeet ook zijde(n stoffen) niet, zoals taft, organza en mikado. Daarmee creƫren we op een ambachtelijke manier een klassieke jurk die toch helemaal van nu is.

Wil je de mogelijkheden eens bespreken? Maak gerust (vrijblijvend) een afspraak.