Scroll Top

Een trouwjurk met lange mouwen;
mooi en elegant.

Jij in een prachtige elegante jurk met lange mouwen. Zie je het voor je? Natuurlijk kan dat. Een trouwjurk betekent niet meteen dat er veel huid zichtbaar is. Je kiest voor wat goed voelt en een bruidsjurk met lange mouwen kan net zo feestelijk, vrouwelijk, sexy of sierlijk worden als jij wil.

Lange mouwen bieden veel mogelijkheden

Die lange mouwen bieden heel veel mogelijkheden als het gaat om uitstraling. We kunnen spelen met verschillende ontwerpen, stoffen en technieken.

Zo geef je bijvoorbeeld met opvallende mouwinzet of met een pofmouw een heel ander karakter aan jouw bruidsjurk. Samen met een slank gesneden profiel kan dat iets heel moois en verrassends opleveren. Andere mogelijkheden zijn een kapmouw of een klokmouw, dat mooi werkt in combinatie met organza of taft-zijde.

Ben je op zoek naar een klassieke trouwjurk, een trouwjurk met lange mouwen, een stoere of romantische trouwjurk, laat het ons weten en we maken met jou de perfecte trouwjurk!

Natuurlijk is een jurk met langere mouwen ook prettig als het wat kouder is. Misschien heb je een feest of receptie in een tuin? Samen komen we hoe dan ook tot een eigentijds ontwerp dat helemaal past bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Wil je meer inspiratie en informatie? Kom eens langs in het atelier dan bespreken we wat er nog meer mogelijk is.