Naamloos-19

Een trouwjurk met lange mouwen;
mooi en elegant.

Jij in een prachtige elegante jurk met lange mouwen. Zie je het voor je? Natuurlijk kan dat. Een trouwjurk betekent niet meteen dat er veel huid zichtbaar is. Je kiest voor wat goed voelt en een bruidsjurk met lange mouwen kan net zo feestelijk, vrouwelijk, sexy of sierlijk worden als jij wil.

Lange mouwen bieden veel mogelijkheden

Die lange mouwen bieden heel veel mogelijkheden als het gaat om uitstraling. We kunnen spelen met verschillende ontwerpen, stoffen en technieken. Wil je bijvoorbeeld je lange armen juist accentueren? Of maken we er echt een statement piece van?

Zo geef je bijvoorbeeld met opvallende mouwinzet of met een pofmouw een heel ander karakter aan jouw bruidsjurk. Samen met een slank gesneden profiel kan dat iets heel moois en verrassends opleveren. Andere mogelijkheden zijn een kapmouw of een klokmouw, dat mooi werkt in combinatie met organza of taft-zijde.

Ben je op zoek naar een klassieke trouwjurk, een trouwjurk met lange mouwen, een stoere of romantische trouwjurk, laat het ons weten en we maken met jouw de perfecte trouwjurk!

Ook de trouwjurk van Maxima had lange mouwen

Ken je de trouwjurk van Maxima nog? Die had ook lange mouwen. In het ontwerp werd veel mikado-zijde gebruikt, die de jurk een statig maar vrouwelijke uitstraling gaf. Of we gaan voor Frans kant – ook wel Calais-kant – met een mooie geschulpte rand die elegant op de hand valt.

Natuurlijk is een jurk met langere mouwen ook prettig als het wat kouder is. Misschien heb je een feest of receptie in een tuin? Samen komen we hoe dan ook tot een eigentijds ontwerp dat helemaal past bij jouw wensen, eisen en persoonlijkheid.

Wil je meer inspiratie? Kom eens langs in het atelier dan bespreken we wat er nog meer mogelijk is. Je bent van harte welkom.