Scroll Top

Een stoere trouwjurk. Durf jij het aan?

Wil je echt iets anders dan anders? Een stoere bruid met een korte rok? Of een zwarte trouwjurk? Ik ga de uitdaging aan en kom samen met jou tot een verrassend ontwerp, helemaal op maat voor jouw vormen en karakter.

Hoe kies je een stoere trouwjurk?

Bij het bepalen van een passende trouwjurk zijn er eigenlijk geen regels. Het gaat erom wat jij voelt, wat jij belangrijk vindt! Dus ga jij voor een stoere, aparte jurk? Dan is dat helemaal goed. Het is jouw feestje. En er is natuurlijk van alles mogelijk.

Doe bijvoorbeeld eens gek en ga voor zwart! Waarom niet? Zo’n bruidsjurk kan stoer en stijlvol tegelijk zijn. Waarom is een trouwjurk bijna altijd wit? Vroeger was dat misschien belangrijk, vanwege de ‘maagdelijke’ uitstraling. Maar welke kleur je trouwjurk heeft, bepaal je gewoon zelf.

Ben je op zoek naar een klassieke trouwjurk, een trouwjurk met lange mouwen, een stoere of romantische trouwjurk, laat het ons weten en we maken met jouw de perfecte trouwjurk!

Wat is een stoere bruidsjurk?

Wat is een stoere bruidsjurk? Dat is natuurlijk ook voor iedereen anders. Ik weet zeker dat we samen tot een mooi, persoonlijk en uniek ontwerp komen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een broek in plaats van een rok. Misschien ben je wel het type voor een catsuit of jumpsuit? Of een funky costume-tailleur?

Maar een opvallende jurk kan natuurlijk ook heel goed. Stel je een ontwerp voor met een mooie strakke belijning en een spannende split, opgebouwd rond een stevig korset. Of een eigenwijze, asymmetrische trouwjurk, waarin je bijvoorbeeld sexappeal combineert met klassieke elementen.

Ontwerp voor een stoere trouwjurk, passend bij jouw persoonlijkheid

Zie jij het al voor je? De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen vinden we het design dat perfect aansluit bij jou persoonlijkheid. Helemaal op maat. Wil je meer inspiratie? Kom eens langs in het atelier dan bespreken we wat er nog meer mogelijk is. Je bent van harte welkom.

Wanneer moet ik een bruidsjurk kopen?

Wanneer moet je gaan nadenken over een bruidsjurk? Dat hangt natuurlijk van verschillende zaken af. Heb je al een duidelijk beeld voor ogen? Dan kan het misschien snel gaan. Maar mijn ervaring is wel dat alle tijd nemen voor het ontwerp en het passen zorgt voor rust. En dat wil je natuurlijk graag in de aanloop naar een bruiloft.

Mijn advies is: neem minimaal 4 maanden van tevoren contact op. Maar als het kan meer.