Scroll Top
Winter copy

Collectie

Bruidscouture

Eva Luna Couture ontwerpt en maakt bruidskleding voor iedere vrouw. Met de wetenschap van vele modische invloeden door de tijd heen en vanuit alle windstreken, resulteert een kledingstuk altijd tot een eigentijds en meestal ook tijdloos ontwerp. Belangrijkste is daarbij altijd dat het past bij de persoon voor wie het wordt gemaakt.

Eva Luna Couture maakt met plezier voor u een prachtige, unieke avondjurk, welke op uw huid is gesneden.

Accessoires

Eva Luna Couture ontwerpt en maakt bruidskleding voor iedere vrouw. Met de wetenschap van vele modische invloeden door de tijd heen en vanuit alle windstreken, resulteert een kledingstuk altijd tot een eigentijds en meestal ook tijdloos ontwerp.

Gelegenheidskleding

Little black dress

Eva Luna Couture heeft een basic zwart jurkje ontwikkeld dat in diverse maten is uitgevoerd. Deze jurk kan men naar behoefte uitbreiden met een prachtige kanten kraag. Meerdere hiervan zijn in het assortiment opgenomen.

(Mantel)Pak

Het is mogelijk om een couture (mantel)pak te laten maken. U kunt ook een semi-couture (mantel)pak laten maken. Bij de eerste vorm wordt de kleding exact op uw lichaam gemaakt. De tweede vorm houdt het midden tussen confectie en couture.

Blouses

Eva Luna Couture heeft prachtige blouses ontwikkeld die op verzoek op maat kunnen worden gemaakt. Echter, er zijn ook een aantal blouses ‘ready to wear’, dus direct te koop.